Rólunk

about

Mit érdemes tudni rólunk?

Cégünk 2003-as megalakulása óta folyamatosan bővül, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a kezdeti 4 fős kis cégből mára egy több mint 100 IT szakembert foglalkoztató vállalkozás lett. Fő profilunk az egyedi szoftverfejlesztés és tesztelés mobil, web, desktop és más platformokra. Sikerünk egyik kulcsa azon képességünk, hogy képesek vagyunk hosszú távú, stabil, jól működő kapcsolatok kialakítására úgy partnereinkkel, mint kollégáinkkal. Ismerjen meg minket!

Cégünk 2003-ban alakult 4 munkatárssal.

Fejlesztői csapatunk mára több mint 100 fő informatikai szakemberből áll.

Irodáink:

• 9024 Győr, Vasvári Pál út 1.
• 9028 Győr, Serfőződombi dűlő 3. 2.em.
• 8360 Keszthely, Iskola utca 12/A.

Az elmúlt egy évtizedben az egyéni igényeket kielégítő szoftverfejlesztés volt cégünk legfőbb irányvonala legyen szó akár webes akár mobilos platformról.

Partnereinknek máig több mint 300 projektet szállítottunk le sikeresen.

Munkatársaink folyamatos képzésének köszönhetően több mint 60 technológiában szereztünk komoly tapasztalatot a szoftverfejlesztés és tesztelés területén.

Saját kutatás és fejlesztési részlegünkön olyan újszerű megoldásokkal dolgozunk, mint a mikrokontrollerek, iBeacon jeladók, NFC vagy a Bluetooth Low Energy technológia.

Csapatunk

Csapatunk az alkalmazás fejlesztés alapos ismereteivel áll az ügyfelek rendelkezésre a különböző üzleti területeken mind Európában, mind az Egyesült Államokban. Munkatársaink a megalapítás óta eltelt évek során széleskörű tapasztalatot szereztek az üzleti szegmensben jelentkező IT igények kielégítésében, a felmerülő problémák megoldásában, amit folyamatosan bővülő elégedett partnereink köre is bizonyít. Annak érdekében, hogy ügyfeleink számára átfogó és korszerű megoldásokat nyújtsunk, különös figyelmet szentelünk annak, hogy munkatársaink jártasak legyenek a legújabb technológiákban.

Projekt vezető
Szenior
Middle
Junior

Amire büszkék vagyunk

Szoftverfejlesztő cég talán sok van a világban, de mi hisszük, hogy partnereink számára ennél sokkal többet jelentünk. Ha megkérdezik tőlünk, hogy mit jelent számunkra a siker, a válasz nagyon egyszerű. Az általunk létrehozott megoldásokkal csak akkor vagyunk elégedettek, ha ügyfeleink számára ezzel valódi értéket teremtettünk. Ha munkánkkal hozzá tudtunk járulni bevétele növekedéséhez, munkatársai tehermentesítéséhez vagy egy régóta húzódó probléma megoldásához, csak akkor értékeljük úgy, hogy együttműködésünk sikeres volt. Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink 5 fokozatú skálán évről évre, átlagosan 4.4 pontra értékeltek minket az ügyfélelégedettségi felmérések alapján.

about_innovation

Innovatív szemlélet

Cégfilozófiánk egyik alapköve az innovatív szemléletmód, ami alatt persze nem csupán a legújabb hardver eszközöket vagy technológiai megoldásokat értjük. Egy újszerű ötlet megvalósítása, vagy egy gazdasági növekedést célzó szakmai fejlesztés ugyanúgy innovációnak számít egy vállalat életében. A Szintézis-NET-nél mi arra törekszünk, hogy ezek a fejlesztések olyan korszerű IT megoldásokkal párosuljanak, amik garantálják, hogy a rendszer hosszú éveken keresztül álljon a vállalkozások szolgálatában.

about_watch

Agilis módszertanok

A piaci verseny kiéleződése ma már nem teszi lehetővé, hogy egy fejlesztésre hónapokat várjunk úgy, hogy ügyfélként az eredménnyel először a fejlesztés lezárultakor találkozunk. A problémára az agilis módszertanok kínálnak megoldást. Lényegük, hogy a fejlesztést olyan kisebb részekre osztjuk, melyek néhány hét alatt elkészíthetők és bemutathatók, így megrendelőink azonnal reagálhatnak a látottakra. A módszertanok használatával a változások gyorsan követhetők, az eredmények pedig szinte azonnal láthatók.

about_speed

Hatékonyság

Korszerűsítene, de nem tudja pontosan, hogy hol is kezdje? Cégünk egyik erőssége, hogy képesek vagyunk feltárni azokat a folyamatokat, amiket egy-egy korszerű informatikai megoldással támogatva jelentősen nőhet a vállalkozás hatékonysága. Példaként nézzünk egy céges weboldalt, ami hatékony kivitelezés mellett átlagosan 34%-kal növelheti a bevételt (forrás: David Kirkpatrick). Ekkor még nem beszéltünk a termelés vagy munkavégzés hatékonyságát növelő megoldásokról, amik akár többszörösére is növelhetik cége teljesítőképességét.

about_precision

Reszponzivitás

A mai világban az igények rendkívüli gyorsasággal változhatnak. Ami ma még trendi, az holnap már unalmas. Az informatika világában ez a tendencia szintén jelen van. Büszkék vagyunk arra, hogy lépést tudunk tartani a piaci igényekkel és kollégáinknak folyamatosan lehetőséget tudunk biztosítani az egyéni fejlődésre. Az újabb és újabb kihívások segítenek a motivációt magas szinten tartani, ami a lehető legjobb teljesítményre sarkall minket.