Karrier

karrier

Légy te is csapatunk tagja!

Cégünk 2003-as megalakulása óta folyamatosan bővül, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a kezdeti 4 fős kis cégből mára egy közel 100 IT szakembert foglalkoztató vállalkozás lett. Fő profilunk a szoftverfejlesztés és tesztelés. Sikerünk egyik kulcsa azon képességünk, hogy képesek vagyunk hosszú távú, stabil, jól működő kapcsolatok kialakítására, úgy partnereinkkel, mint kollégáinkkal. A Szintézis-NET-nél őszintén hiszünk abban, hogy munkatársaink jóléte, a megfelelő munkakörülmények legalább annyira fontosak, mint partnereink elégedettsége. Sőt! Ezen két tényező nem is állhat egymás nélkül, hiszen csakis egy olyan cég biztosíthat stabil, hosszú távú partnerkapcsolatot, ahol a fluktuáció is alacsony.

Szolgáltatásaink bővítéséhez folyamatosan várjuk informatikus szakemberek, de akár lelkes pályakezdők jelentkezését is szoftverfejlesztő, szoftvertesztelő pozíciókba. Ha állást keresel és szívesen csatlakoznál Nyugat-Magyarország egyik leggyorsabban fejlődő IT cégéhez, kérünk, küldd el szakmai önéletrajzodat hozzánk a hr@szintezis-net.hu e-mail címre.

facebook_infographic_bg_

Nyitott pozícióink

Jelenleg az alábbi pozíciókra keresünk új munkatársakat, de ez nem jelenti azt, hogy ne várnánk önéletrajzodat akkor is, ha Téged más terület érdekel. Csapatunk folyamatosan bővül, havonta átlagosan 1-2 új kollégát köszöntünk körünkben, úgyhogy ha szeretnél velünk dolgozni, akkor írd meg nekünk, hogy mik az erősségeid és felvesszük veled a kapcsolatot.

 

Pillants be hozzánk!

Cégünk három telephellyel rendelkezik, melyből kettő Győrben egy pedig Keszthelyen található. Csapataink kényelmes, jól felszerelt irodákban dolgoznak, amik mellett külön projekt és kreatív tárgyalók biztosítják a közös munkavégzést vegyes projekt csapatok esetén is. De nem minden a munka! Ha egy kis lazításra vágysz, várnak a játék konzolok, nyugodtan hívd ki aktuális Mortal Kombat bajnokunkat, hisz nálunk akár ezt is megteheted.