Üzleti

uzleti

Üzleti fejlesztések

Egy vállalat stratégiájának, folyamatainak illetve üzleti lépéseinek támogatása nem csak humán módon lehetséges. Egy informatikai rendszer nagyban hozzájárulhat egy vállalat hatékony működéséhez. Erős hangsúlyt fektetünk ügyfeleink problémáinak megismerésére, hogy a lehető legoptimálisabb megoldást nyújtsuk számukra. Végigkísérjük az úton, amire közös kihívásként tekintünk azért, hogy az ötlet pillanatától az elégedettségig kiszolgáljuk Önt vagy ügyfeleit.

business_delivery

Egyedi termékfejlesztés

Legyen szó akár globális, akár kisebb közösséget érintő problémáról, ha a megoldás az Ön kezében van, Ön lehet a köszönet kulcsa! Lehetőséget biztosítunk arra, hogy ötletét egy saját termékként kamatoztassa. Segítünk megtervezni és megvalósítani álmait. Agilis csapatunk készen áll arra, hogy segítsen és minden igényt kiszolgáljon!

business_upgrade

Meglévő rendszerek modernizációja

Az informatika folyamatosan fejlődik, amivel a vállalatok nagy része nehezen tud lépést tartani, hiszen egy komplex, teljesen új rendszer fejlesztése nem kis feladat. Cégünk költséghatékony megoldásot nyújt meglévő rendszereinek modernizációjában.

 

business_target

Vállalati megoldások

Egy vállalat számára elengedhetetlen az informatikai támogatás, ami nélkül a cég követése, karbantartása, optimalizálása hatalmas kihívás. Egyedi igényeket kielégítve dolgozunk azon, hogy az Ön vállalkozása is hatékonyabb termelékenységet mutasson. Egy cég bármely szegmensének informatikai reprezentációja láthatóvá teszi, hogy mi az, aminek fejlődni kell, mi az, amitől még sikeresebb lehet.

Teljes életciklus fejlesztés

Egy informatikai rendszer megtervezése, elkészítése és bevezetése hosszas együttműködést igényel, melyben igyekszünk hatékony partner lenni. Minden lépésben segítünk és minden lépés megtételére kellő információval és tudással látjuk el, hogy tiszta, tervezhető és megbízható képet kapjon megoldásunkról.

uzleti_main

Támogatás

A szakaszok átadása után az esetleges hibákat javítjuk. Időnként ügyfeleink részéről felmerülhet olyan új igény, mely megkívánja a projekt ütemtervének módosítását is, melyet a következő szakasz fejlesztése előtt elvégzünk. Természetesen a termék végleges átadása után sem hagyjuk magukra ügyfeleinket, hiszen az ütemezett karbantartási feladatok mellett figyelemmel kísérjük a fejlesztett termék életét.

Átadás és release

A kész szakaszokat átadjuk ügyfeleink részére, akik élesben is kipróbálhatják a termék részeit. A leszállított szakaszról felhasználói dokumentáció készül, amit igény szerint oktatással is ki tudunk egészíteni. Ebben a szakaszban sokszor merülnek fel új igények, esetleg módosítási kérések, melyeket projektmenedzsereink kezelnek és ütemeznek.

Fejlesztés és tesztelés

A fejlesztést minden esetben professzionális fejlesztőeszközökkel végezzük, melyek minimalizálják a hibák előfordulását. A forráskód megírása után fordítjuk és futtatjuk a különböző kódrészleteket, majd elkészítjük a szükséges dokumentációkat. Az egyes szakaszokat unit tesztelésnek vetjük alá, így biztosítjuk a folyamatosan jó minőséget.

uzleti_main

Projekt analízis és tervezés

A közös munka első lépéseként elkészítjük a komplett projekttervet. Meghatározzuk, hogy az adott feladathoz milyen fejlesztési módszertan illeszkedik a leginkább és ennek függvényében lépésekre bontjuk a munkát, valamint definiáljuk a megvalósításhoz szükséges erőforrásokat. Összeállítjuk a projekt teamet, melynek tagjai a feladathoz legjobban használható tudás birtokában vannak.

Követelmények specifikálása

A lépés során elkészítjük a fejlesztéshez szükséges dokumentációkat, meghatározzuk, hogy milyen funkcióknak kell megvalósulni, mi az elvárt működés. Létrehozzuk a felhasználói történeteket (user stories) és elkészítjük a használati eseteket (use case), melyek alapjait képezik a későbbi fejlesztésnek. Ezek a dokumentumok a megrendelő számára is könnyen érthető nyelven íródnak, így biztosak lehetünk abban, hogy egyről beszélünk.

Megjelenés tervezés

Ebben a lépésben létrehozzuk a felhasználói felületek drótvázát. Nagyobb projektek esetén kattintható prototípust is készítünk, amin tesztelhetők a felhasználói folyamatok. Ha ezek egyeznek ügyfeleink elképzeléséivel, akkor elkészítjük a komplett designt és megtervezzük a felhasználói élményt biztosító elemeket is.

Kiemelt szempontok

A projekt során számos olyan tényezőt kell figyelembe venni, ami a készülő termék hatékonyságát és használhatóságát is befolyásolhatják. Ezek olyan tényezők, amik komoly hozzáadott értéket képviselhetnek a fejlesztés során; kényelmesebbé teszik a felhasználói felületeket, átláthatóvá teszik a kezelendő adatokat, vagy éppen felkészülnek arra az esetre is, ha a rendszernek a jövőben nagyobb számú kérést kell kiszolgálnia.

 

business_data

Adatkezelés

Egy üzleti alkalmazás az adatok sokaságának karbantartásától lesz optimális és hoz elvárt eredmény. Segítünk megtalálni és integrálni azokat a pontokat, amik információt szolgáltatnak, illetve megoldást nyújthatnak egy adott problémára.

business_scale

Skálázhatóság

Az informatikai rendszerek terheltsége időszakosan változik, ezért szem előtt tartjuk, hogy mindig az igénybevételnek megfelelő erőforrással tudjanak gazdálkodni, költséghatékonnyá téve ezzel az üzemeltetést és maximalizálva a rendelkezésre állást.

 

business_visualisation

Vizualizáció

Az adatok sokaságának megjelenítése nagyon fontos összetevője egy informatikai rendszernek, hiszen ezen a ponton kaphat megoldást a korábban felvetett problémára. Kövesse nyomon vállalkozását egy interaktív és intuitív felületen.

 

business_riports

Riportok és analízis

A különféle vállalati kimutatások és analízisek fontos eszközei az információ szerzésnek és a döntéshozás előkészítésének. Egy hasznos és jól átgondolt adathalmaz ábrázolása segítséget nyújt egy reálisabb jövőkép ábrázolásában illetve biztosításában.

Platformok

Legyen naprakész és tartsa kézben vállalkozását minden pillanatban. Lehetővé tesszük, hogy a kommunikációs eszközök mindegyikén optimális módon használhassa ki a közösen megvalósított informatikai rendszerének lehetőségeit. Az okos eszközökre, böngészőkre illetve asztali alkalmazásokra optimalizált felületek határtalan lehetőséget nyújtanak vállalkozásának irányítására.

uzleti_platform
uzleti_platformok_line

Web

Egy web alkalmazás számára a mai világban már nincs akadály. Költséghatékony megoldásként szolgál egyszerűbb és bonyolultabb folyamatok támogatására, adatok karbantartására, illetve egy teljes vállalat irányításra is. Nincs szükség másra, mint egy böngészőre és máris beléphet vállalkozása kapuján.

Mobil

A mobilon és tableten futó alkalmazások új és innovatív lehetőségeket kínálnak arra, hogy még egyszerűbb módon még több információ birtokába juthasson, továbbá lehetőséget biztosítanak adminisztratív folyamatok végrehajtására is, amivel időt takaríthat meg.

Desktop

Vállalatok sokasága használ a mai napig is asztali alkalmazásokat vállalata, illetve ügyfelei kiszolgálására. Az innováció ezen a platformon is megjelent és lehetőséget biztosít adaptálható alkalmazások fejlesztésére is, amit szintén a költséghatékonyság, a testreszabhatóság és az egyediség jellemez.

Okos eszközök

Az okos eszközök jó kiegészítői lehetnek egy komplex rendszernek, hiszen a legfontosabb funkciókat akár egy gombnyomással is elindíthatjuk az óránk segítségével. Egy interaktív kijelző vagy egy okos TV a megfelelő időpontban jelentős információk megjelenítése mellett teljes értékű folyamatokat is támogathat.

Üzleti fejlesztéseink

Cégünk története során lehetőséget kapott különféle iparágak megismerésére és kiszolgálására, illetve egyedi problémák megoldására, melyeket gyártási üzemekben, korházakban, kereskedelemben, banki környezetben, mezőgazdaságban és számos egyéb területen megelégedettséggel alkalmaznak.

 

Technológiák

Üzleti fejlesztést szeretne? Ez egyszerű!