HMP

hmp_banner

Innovatív megoldások a növénytermesztésben

Nézzünk szembe a ténnyel, hogy ha bármilyen növénytermesztéssel, kertészettel foglalkozó beruházásba kezdünk, az sok időt és pénzt fog követelni. Minél több automatizálási eszközt és gépet vezetünk be, sajnos annál nagyobb a kockázata annak, hogy valami elromlik. Semmi sem frusztrálóbb, mint veszteséges termelést produkálni egy meghibásodott eszköz vagy a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt. A How’s my plant? egy olyan környezet monitorozó és kontrolláló riasztási és értesítési rendszer, mely pontosan az ilyen károk lehetőségének csökkentésére fejlesztettünk ki.

chart

Növekedési napló és ütemező

Használja a kényelmes növekedési naplót a szignifikáns eredmények és események rögzítésére és ütemezze a fontos teendőket emlékeztetőként.

 

alert

Egyéni riasztások

Készítsen saját riasztásokat! Ha a feltételekben meghatározott események bekövetkeznek, akkor a rendszer riasztási vagy figyelmeztető üzenetet küld akár mobiltelefonos push-notification formájában, akár SMS-ben vagy e-mailben.

business_riports

Adatok kezelése

A felhasználóbarát webes felületen összehasonlíthatja a szenzorértékeket és megtekintheti a hisztorikus adatokat akár helyi jelentések, akár letölthető adatok formájában.

social

Közösségi média

A különböző szenzorértékekről közösségi posztokat készíthet, így barátai, üzlettársai folyamatosan nyomon követhetik kertészete állapotát.

mobile_web_extension

Multi-platform

Az adatokat többféle eszközön is nyomon követhetjük, például mobilon, okos órán, tableten és persze webes felületen is.

iot

Kimeneti eszközök

A rendszer képes irányítani különböző kimeneti eszközöket, például öntözőrendszert, világítást, ventillátort vagy akár egy külső webkamerát is, intelligens csatlakoztatókon keresztül.

 

Tudjon meg még többet megoldásunkról!