Mobil

banner_kameleon

Mobil technológiák

A világ ma egyértelműen a mobilé. A mobilalkalmazások átveszik a korábbi különálló eszközök szerepét; alkalmazással vásárolunk, mobilon követhetjük egészségügyi állapotunkat vagy rajta keresztül szervezhetünk üzleti találkozókat csupán néhány érintéssel vagy akár hangvezérléssel is. A mobilalkalmazások kötik össze otthonunkat az irodával, ügyfeleinket és munkatársainkat a vállalati ERP rendszerünkkel. A lehetőségek száma korlátlan és többségük ma már mindenki számára elérhető. Csapatunk segít megtalálni azt a területet, ahol egy mobilos megoldással az Ön vállalkozása is profitálhat.

mobil_android

Android

Az Android a világ leggyorsabban növekvő mobil platformja. Széles körű támogatottsága miatt számos olyan eszköz áll rendelkezésre, amivel a fejlesztési idő csökkenhet. Nyílt rendszeréből adódóan rendkívül jól alakítható egyedi igényekhez. 

mobil_apple

iOS

Gyönyörű megjelenés, lenyűgöző felhasználó élmény és tökéletes funkcionalitás – az iOS alkalmazásokat talán ezekkel a jelzőkkel lehetne leginkább jellemezni. Az iPhone-ok számának folyamatos emelkedése mellett a tabletek piacát világviszonylatban már most az iPad-ek uralják.

mobil_windows

Windows Phone

Ha ügyfeleit, munkatársait a lehető legjobb eléréssel szeretné megszólítani, akkor az előző két operációs rendszer mellett Windows Phone eszközökre is célszerű saját alkalmazást fejleszteni, hiszen az egyszerű kezelhetőség miatt máig sok felhasználó választása esik erre a megoldásra.

 

Mikor gondolkodjunk mobil appban?

Amikor mobilalkalmazást emlegetünk, rendszerint mindannyian az áruházakból letölthető kis programokra gondolunk. A nyilvános applikációk tökéletesek az ügyfélszerzésre és a vásárlói hűség növelésére, de a mobiltechnológiák adta lehetőségek ennél jóval távolabbra mutatnak. Gondoljon csak bele, hogy céges környezetben mi mindenre tudna használni egy olyan alkalmazást, mely kapcsolódik meglévő rendszereihez, és egy mozdulattal helyettesít egy akár órákig tartó adminisztrációs folyamatot.

mobile_customers

Vásárlók és ügyfelek elérése

Alkalmazást mindenki szeret használni. Érje el vásárlóit és növelje lojalitásukat egy olyan személyre szabott megoldással, mely kifejezetten az Ön üzleti céljait támogatja. Marketing promóciók, kérdőívek, értesítések kiküldése, mobilon keresztül történő vásárlás, csak néhány azok közül a lehetőségek közül, melyekkel fellendítheti vállalkozását.

mobile_web_extension

Weboldalának kiterjesztése

Egy jól megtervezett weboldal ma már tökéletesen funkcionál mobileszközökön is, mégis el lehet gondolkozni egy olyan natív alkalmazáson, mely weboldalának kiterjesztéseként funkcionál. Egy ilyen megoldás esetében számos extra tartalommal és kiegészítő funkcióval lepheti meg ügyfeleit, melynek fejlesztése a webes fejlesztéshez képest jóval egyszerűbb is lehet.

mobile_business

Üzleti folyamatok támogatása

Vezesse át vállalkozását az innováció világába és maximalizálja munkatársai hatékonyságát személyre szabott üzleti fejlesztésekkel. Beléptetés bármilyen okos eszköz segítségével, gyártósori folyamatok támogatása tablettel vagy munkaidő adminisztráció mobiltelefonnal – ez csak egy kis ízelítő a mobil technológiák nyújtotta lehetőségekből.

Ami egy sikeres alkalmazáshoz kell

A mobilalkalmazások nyújtotta lehetőségek szinte korlátlanok, de mit sem ér egy jó ötlet, ha a kivitelezés nem tökéletes. Mi tudjuk hogyan kell profi alkalmazást fejleszteni, hiszen már közel 80 sikeres projektet adtunk át megrendelőinknek. Csapatunk naprakész tudással rendelkezik az olyan technológiák terén is, mint a Bluetooth Low Energy, az NFC vagy az iBeacon eszközök, így a leginnovatívabb elképzelések megvalósításában is az Ön segítségére lehetünk.

mobil_iphone

Mobil stratégia

A fejlesztési munka megkezdése előtt feltérképezzük vállalkozása folyamatait és megértjük céljait. Workshopokat szervezünk, ahol segítünk meghatározni az MVP-t, valamint a hosszú távú alkalmazás stratégiát.

Felhasználói élmény és design

Az egyszerű használhatóság, az átlátható felületek és a következetes vezérlés legalább annyira fontosak, mint maga a megjelenés. Mi erre a területre is nagy hangsúlyt fektetünk, így biztos lehet benne, hogy felhasználói nem fognak csalódni.

Alkalmazásfejlesztés

Profi szakemberekből álló fejlesztői csapatunk tapasztalt projektvezetők irányítása mellett dolgozik, így biztosítjuk, hogy alkalmazása a tökéletes minőségen túl a költség és időkeretet sem lépi át.

Minőségbiztosítás

Alkalmazásaink hibamentes működését saját tesztelőcsapatunk biztosítja, akik a fejlesztés minden mérföldkövénél alapos tesztelésnek vetik alá a készülő fejlesztést.

Mobilos tapasztalatunk

Az olyan divatos kifejezések, mint a beltéri helymeghatározás, a sportalkalmazások, vagy éppen a közösségi hálók nem csak jól csengő szavak, megvalósításukhoz komoly szakértelem és technológiai felkészültség szükséges. Csapatunk rendelkezik mindazzal a tudással, ami nélkülözhetetlen az ilyen és ehhez hasonló projektek sikeres átadásához.

Miért jó a mobil?

A mobiltechnológiák szerepe ma már megkérdőjelezhetetlen, hiszen az élet szinte összes területén jelen vannak. Térhódításukkal kapcsolatban számos kutatás áll rendelkezésünkre, melyek nem csupán azt jelzik, hogy a jövőt kétségtelenül ez az út jelenti, hanem azt is, hogy ez a jövő már elkezdődött.

2

milliárd

2016-ban világszerte 2 milliárd személy rendelkezik okostelefonnal. Számítások szerint ez a szám 2020-ra megközelíti majd a 3 milliárdot.

67

százalék

Az internetezők 67%-a használ okostelefont. 2013 óta a digitális tartalmak elérésére többen használnak okos eszközöket mint hagyományos számítógépet.

268

milliárd

Előrejelzések szerint a különböző piacterekről letöltött alkalmazások száma 2017-re eléri a 268 milliárd letöltést. Ez a szám 2009-ben még “csak” 2,5 milliárd volt.

70

óra

Felmérések szerint az okostelefon tulajdonosok havonta több, mint 70 órát használják a különböző mobilalkalmazásokat.

Technológiák

Mobilalkalmazást szeretne? Ez egyszerű!