Outsource

outsource

Outsource szolgáltatásaink

Cégünk 2005 óta foglalkozik IT outsource szolgáltatásokkal. Partnereink között a nemzetközi nagyvállalatok, a fejlődni kívánó kis- és középvállalkozások és a feltörekvő start-up csapatok egyaránt megtalálhatók. Sikeres együttműködéseink alapja, hogy ügyfeleink nem csupán szoftverfejlesztő cégként tekintenek ránk, hanem olyan partnerként, aki értékes és innovatív tanácsokkal még inkább tökéletesítheti ötleteiket. Legyen szó egy gyors fejlesztésről vagy hosszú távú munkáról, velünk nem fog melléfogni.

fejlesztes

Fejlesztés

Fejlesztő csapatunk tapasztalt és agilis szakemberekből áll, akik összesen több, mint 60 féle informatikai technológiában szereztek jártasságot és több, mint 300 projektet adtak át mobil, webes, vagy desktop platformokon.

teszteles

Tesztelés

Tesztelő mérnökeink unit, integrációs, dokumentáció és automata tesztelési eszközökkel támogatják a fejlesztési munkát a projektek teljes életciklusa alatt, így biztosítva az átadott termék hibátlan működését.

management

Menedzsment

Projektvezetőink felügyelik, koordinálják és ütemezik a fejlesztési munkát, így biztosítva, hogy a projekt a megfelelő irányba haladjon és a meghatározott költség és időkereten belül maradjon.

forditas

Fordítás

A Szintézis-NET a fejlesztési és tesztelési dokumentációk szakmai fordításában is örömmel áll ügyfelei rendelkezésére. Szakembereink az angol mellett további 6 nyelven is elkészítik a szükséges fordításokat.

support

Support

A cégünk által fejlesztett termékekhez igény esetén Level1 vagy Level2 szintű telefonos support szolgáltatást is biztosítunk, akár a nálunk jellemző munkaidőtől eltérő időszakban is.

minosegbiztositas

Minőségbiztosítás

Fejlesztéseinkhez professzionális eszközöket használunk. Munkánk magas színvonalát a legújabb monitorozó rendszerek segítségével garantáljuk, melyek a kódminőség mellett a fejlesztések dokumentálását is hatékonyan támogatják.

Miért Kelet-Európa?

Kelet-Európa az elmúlt néhány évtizedben az IT outsourcing egyik vezető szereplője lett és olyan meghatározó outsource-régiókat utasít maga mögé, mint Délkelet-Ázsia vagy Észak-Amerika (olyan vezető piackutató intézetek felmérései alapján, mint az IDC, vagy a THOLONS). Bár költséghatékonyság szempontjából kedvezőbbnek tűnő régiókat is találhatunk, Kelet-Európa számos olyan előnnyel is rendelkezik, melyek ezt a különbséget csökkenthetik. Ilyen előny a könnyű elérést biztosító földrajzi elhelyezkedés, az infrastrukturális adottságok, sőt, még a kulturális hasonlóságok is. Kelet-Európa kulturális és oktatási szokásai szinte teljes mértékben megegyeznek a nyugat-európai mintával, és megvan az az előnye is, hogy az EU tagok és partnerek ugyanabban az időzónában működnek. Ezen tények felismerése vezetett oda, hogy az utóbbi években egyre több európai és  nyugat-amerikai vállalat keres offsore és nearshore szolgáltatásokhoz kelet-európai partnert.

outsource_chart2

Miért a Szintézis-Net?

Magyarország évről évre előkelőbb helyen szerepel a outsource célországok között, 2016-ban pedig Európában is csupán 3 ország rendelkezik magasabb piaci volumennel (THOLONS – 2016). A Szintézis-NET székhelye Nyugat-Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő megyeszékhelyén, Győrben található, ami még a fővároshoz, Budapesthez képest is számos előnnyel rendelkezik. A város az egyik legfontosabb központja vasúti, közúti, sőt vízi közlekedési folyosóknak. Csupán egy órányira fekszik Közép-Európa egyik legforgalmasabb légi csomópontjáról, a Bécsi Nemzetközi Reptértől. A városra kitűnő élhetőség, magas életszínvonal és alacsony munkanélküliség jellemző, mindezek mellett jóval olcsóbb, mint a főváros. Fontos szempont, hogy Győr ad otthont a Széchenyi István Egyetemnek, ami nem csak kiemelkedő K+F partner, de folyamatosan biztosítja a magasan képzett szakembereket a tudomány számos területén.

outsource_main_small

Nyelveket beszélünk

Munkatársaink napi szinten használják az angol nyelvet ügyfeleinkkel történő kommunikációra. Az üzleti és projektdokumentációkat az angol nyelv mellett német, francia, svéd, szlovák vagy román nyelven is elkészíthetjük Önnek.

Komplett projektek vagy projektszakaszok

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a teljes életciklus fejlesztések lebonyolításában, ahol szakembereink a tervezési, fejlesztés, tesztelési és dokumentálási szakaszokban is a maximumot hozzák ki ötletéből. Az ilyen jellegű projektek mellett folyamatosan részt veszünk olyan fejlesztésekben is, ahol több nemzetközi csapattal együttműködve dolgozunk akár projektmenedzsment szinten is.

Menedzsment

Projektmenedzsereink olyan szakemberek, akik a fejlesztőcsapat koordinálása mellett képesek komplett projektek levezetésére is. Otthon vagyunk az agilis fejlesztési módszertanokban és ismerjük az olyan professzionális projektmenedzsment eszközöket, melyek használatával ügyfeleink is pontosan követhetik a fejlesztés állapotát.

outsource_main

Dinamikus teamek

A projekt teamet minden esetben ügyfeleinkkel közösen alakítjuk ki. A fejlesztési igények és a rendelkezésre álló idő figyelembe vételével együtt határozzuk meg a szükséges csapatlétszámot, a szakértői szinteket, valamint a projektmenedzsment összetételét.

Dedikált munkakörnyezet

Ha minket választ, nem kell gondoskodnia munkatársaink elhelyezéséről. Cégünk 3 telephellyel rendelkezik, ahol kollégáink tágas, jól felszerelt irodahelységekben dolgoznak. Projekt szobáink lehetővé teszik, hogy olyan csapatok is közösen dolgozhassanak, melyek tagjai egyébként különböző divíziókhoz tartoznak.

Biztos szakmai tudás

Munkatársaink stabil, szerteágazó szakmai tapasztalattal rendelkeznek a szoftverfejlesztés szinte minden területéről. Ha velünk dolgozik, biztos lehet benne, hogy a fejlesztést olyan technológiákkal oldjuk meg, melyek a tökéletes működés mellett azt is garantálják, hogy terméke nem válik idejekorán korszerűtlenné.

Tapasztalatunk

Cégünk fennállása óta számos piaci területre fejlesztett IT megoldásokat, melyek lehetővé tették számunkra a folyamatos fejlődést. Hisszük, hogy mára olyan értékes tapasztalat birtokában vagyunk, mellyel szinte bármilyen informatikai problémára tudunk megoldást ajánlani ügyfeleink számára. Innovációs startégiánk és kollégáink folyamatos képzése biztosítja, hogy fejlesztéseink optimális és hosszú távú megoldásként szolgálhatnak partnereink számára. 

Vérbanki rendszerek

Cégünk több mint tíz éve fejleszt biztonság kritikus vérbanki rendszereket. Rendszereink hatékonyan integrálhatók a meglévő vérbanki infrastruktúrába, képesek az adatokat begyűjteni a különböző mérlegektől, vérvevő gépektől. Megoldást kínálunk plazma központok számára is, ahol a munkafolyamatok különbözhetnek a vérbanki folyamatoktól. Az általunk készített termékek olyan szigorúan szabályozott környezetben készülnek, ami megfelel az amerikai egészségügyi szervezet magas szintű elvárásainak is. A minőségbiztosítási rendszerünk részét képezi a négyszintű teszt rendszer, ami kizárja a hiba lehetőségét. A fejlesztési életciklusunk része az adott ipari területre jellemző veszélyek felismerése, elemzése és teszt esetekkel történő lefedése, így az általunk készített termékek nem csak a megrendelő által támasztott követelményeknek felel meg, de a kockázatot is csökkenti ezen veszélyek esetében.

 

Pénzügyi rendszerek

Vállalatunk az utóbbi években több pénzügyi rendszert is fejlesztett európai partnerei számára, melyek során rengeteg tapasztalatra tettünk szert a szféra speciális igényeit illetően. Fejlesztéseink között megtalálható például egy komplex befektetési portfóliót kezelő rendszer több felhasználói modullal (Android és iOS mobilalkalmazás, kliens oldali webes felületek, admin oldali webes felületek és dashboard), valamint egy olyan szabályközpont is, mely banki rendszerekhez integrálva eldönti, hogy az egyes banki szolgáltatásokat mely ügyfelek, milyen feltételekkel vehetik igénybe. Pénzügyi rendszerek esetében kiemelt figyelmet kell fordítani az adatok biztonságára, amit a projekt természetétől függő enkriptálási módszerekkel garantálunk.

 

E-kereskedelem

Az első e-kereskedelemmel kapcsolatos fejlesztésünket még 2007-ben adtuk át. Az azóta eltelt évek alatt komoly tudásra tettünk szert olyan területeken, mint az egyedi online áruházak tervezése és megvalósítása, a mobilos és online fizetés integrációja, a készletgazdálkodás támogatása, vagy CRM rendszerek fejlesztése. Az utóbbi években egyre nagyobb igény jelentkezik olyan technológiai újításokra is, mint például a beltéri pozícionálás. Ezzel a megoldással pontosan nyomon követheti vásárlói útvonalát üzletében, megmutathatja nekik, hogy hol találják az előzetesen összeállított bevásárlólistájuk tételeit, vagy személyre szabott akciókat kínálhat az áruház bizonyos pontjainak közelében. Egy ilyen rendszer bevezetésével nem csak az áruházi sales és marketing tevékenységek támogatásában nyílnak meg új távlatokat, de könnyen növelhető többek között a raktári munka hatékonysága is.

 

Üzleti intelligencia

Egy vállalkozás működésében rengeteg olyan nyers adat jön létre, melyek önmagukban szinte semmit sem érnek. Az üzleti intelligencia olyan módszereket kínál, melyek használatával a nyers adatokból valódi döntéstámogató információkat nyerhetünk ki és juttathatunk el a megfelelő személynek. Vezetői dashboard-ok, riportok és jelentések, teljesítményértékelés, adatbányászat és adatvizualizáció csak néhány azok közül a területek közül, melyekben cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik. Érdekesség, hogy cégünk ilyen módszerek használatával segíthetett a Zika vírus elleni harcban. A járvány visszaszorításához meg kellett határozni azokat a gócpontokat, melyekben a fertőzés nagy mértékben volt jelen. Az ehhez szükséges információkat kollégáinknak – amerikai partnercégünkkel együttműködve – sikerült kinyerni a különböző vérminták adatainak elemzéséből.

 

Technológiák

Outsource projektet indítana? Ez egyszerű!