Web

web_banner

Weboldalak és portál rendszerek

Tegye elérhetővé szolgáltatását az interneten, ügyfelei hálásak lesznek! Egy vállalkozás jelenléte a webes világban hihetetlenül széles skálán mozog. Segítünk kiválasztani az irányt és megvalósítani elképzelését a lehető leghatékonyabb szolgáltatás elérése érdekében. Egy lenyűgöző bemutatkozó oldal segítségével az Ön vállalkozását is megismerheti a világ. Megoldásainak digitalizálásával, automatizálásával segítheti ügyfeleit, hogy kényelmesen, gyorsan és költséghatékonyan vehessék igénybe az Ön szolgáltatásait. Tökéletes felhasználói élményt biztosítunk, hogy partnerei, ügyfelei, munkatársai újra és újra megelégedettséggel böngészhessék, használhassák weboldalait, alkalmazásait.

web

Weboldalak

Fontos, hogy vállalkozását mindenki megismerje és hírneve eljusson mindenkihez. A lenyűgöző felhasználói élmény és hasznos funkciók sokasága segítenek abban, hogy ügyfelei megelégedettséggel térjenek vissza és vegyék igénybe szolgáltatását újra és újra.

webapp

Webappok

Segítünk szolgáltatásainak alternatív értékesítésében. Digitalizálja vállalkozását egy üzleti vagy akár egy közösségi webalkalmazás segítségével. Piaci előnyre tehet szert, még magasabb színvonalon adhat értéket új és elégedett ügyfeleinek.

portalrendszerek

Portál rendszerek

Az információ szolgáltatás fontos szerepet játszik abban, hogy partnerei, ügyfelei minden pillanatban a legfrissebb tudás birtokában fordulhassanak Önhöz. Legyen Ön is naprakész portál megoldásaink segítségével.

Felhasználói élmény

Desktopon, tableten, mobilon

Az internetezésre alkalmas eszközök elterjedésével piaci igénnyé vált, hogy az informatikai megoldások minden platformon, minden megjelenésben magas és optimális értéket képviseljenek. Fontosnak tarjuk, hogy megoldásaink minden környezetben, minden eszközön ugyanazt a kényelmes és optimalizált felhasználói élményt nyújtsák.

web_responsive
web_pesponsive_line

Reszponzív felületek

A reszponzivitás alapkövetelménnyé vált a böngésző alapú megoldások esetében is. A különböző felbontású eszközökön egy weboldal vagy akár egy webalkalmazás használata és megjelenése is más formában optimális. Segítünk testre szabni szolgáltatásainak megjelenítését, amiért ügyfelei is hálásak lesznek.

Böngészőfüggetlen megjelenés

Webes megoldásainkat minden böngészőre optimalizáljuk. Gondos odafigyeléssel tesszük lehetővé, hogy az Ön vállalkozását is minden felhasználó magas minőségben ismerhesse meg.

Flow élmény

A flow élményt a felhasználói folyamatok digitalizálásával és megvalósításával érheti el. Fontos szempont, hogy a felületek vezessék a felhasználó kezét és ne hagyjon elveszni senkit az oldalak sokaságában. Egy jól átgondolt navigáció növelheti a rendszer kihasználtságát és ügyfelei elégedettségét.

 

professzionális webfejlesztés

Álmait a lehető legnagyobb hatékonysággal váltjuk valóra! Profi designer- és fejlesztőcsapatunk testreszabott megoldást nyújt, hogy Ön még nagyobb megelégedettséggel szolgálhassa ki ügyfeleit.

web_main

Lenyűgöző UI/UX

Szem előtt tartjuk, hogy felhasználóit egy kényelmes felületen szólíthassa meg. Igényeit egy olyan lenyűgöző megoldással elégítjük ki, mely egyszerűségéből fakadóan kovácsol előnyt.

Interaktív tartalom

Ügyfeleit interaktív módon vonjuk be a folyamatokba. Hangsúlyt fektetünk a látvány- és tartalmi elemek minőségébe, hogy kommunikációt teremtsünk a felület és a felhasználó között.

Egyszerű adminisztráció

Egy rendszer hatékony adminisztrálása könnyű feladat, ha a problémákat megfelelő irányból közelítjük meg. Segítünk megtalálni az irányt és egyszerűsítjük a napi munkát.

nyelvek kezelése

Minden pillanatban értéket adhat ügyfeleinek, ha személyesen, saját nyelvükön szólítja meg őket. Gondoskodunk arról, hogy mindenkihez eljusson vállalkozása értéke.

web_main

Biztonság

Rendszereink adatbiztonsági rétegei megszűrik a jogosulatlan kéréseket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy vállalkozásának üzleti biztonságát megtartsuk.

Skálázhatóság

Az informatikai rendszerek terheltsége időről időre változik, melyek skálázásával felkészülten támogatjuk az alkalmazások gyorsaságának és stabilitásának megőrzését.

Integráció

Megoldásaink üzleti rétegei egy helyen központosulnak, így egy későbbi fejlesztés során egyszerűen beépíthetők más rendszerekbe, illetve kiterjeszthetők más szolgáltatásokkal.

Seo, analítika

Felkészítjük weboldalát, hogy a keresőmotorok előkelőbb helyre hozzák a találati listában. Ingyenes eszközök beépítésével értékes statisztikát kaphat a találati eredményekről.

Webes tapasztalatunk

A technológiai változások megkövetelik a folyamatos innovációt, melyek alkalmazásával Ön is hatalmas értékre tehet szert. Eddigi megrendeléseink sokszínűsége hozta magával, hogy a webes fejlesztések minden ágában tapasztalatot szerezhessünk. Hosszú távon kínálunk megoldást az Ön problémájára is, melynek minőségét a megszerzett tudás garantálja.

Technikai megoldások

Rendszereink hatékonyságának növelése érdekében alkalmazzuk azokat a jól bevált és innovatív megoldásokat, szemléleteket, architektúrákat, amik lehetőséget biztosítanak a későbbi fejlesztések beépítésére, az alkalmazás kiterjesztésére, minden extra igény kielégítésére.

web_third_party

Third-party integráció

Támogatjuk és alkalmazzuk azokat az önmagukban is jól működő szolgáltatásokat, melyek külső erőforrásként minimális befektetéssel hatalmas értéket képviselnek.

web_realtime

Real-time alkalmazások

A valós idejű információ közlés a modern alkalmazások elengedhetetlen részévé vált, mely a problémakezelés hatékonyságán kívül növeli a felhasználói élményt is.

web_elosztott

Elosztott rendszerek

Egy rendszer rétegeinek erőforrás igénye változatos, ezért igyekszünk egy olyan megoldást biztosítani, mely elosztott módon, költséghatékonyan üzemeltethető.

web_microservice

Mikroszervíz architektúrák

Az újrahasznosíthatóság fontos szerepet játszik egy-egy igény kielégítésében, ezért törekszünk arra, hogy egy modul több rendszerbe integrálható legyen.

Technológiák