ÁLLATKERT

fox2

Profi megoldások állatkerti alkalmazásokhoz

Cégünk állatkertek számára nyújt olyan újszerű megoldásokat, melyekkel növelheti látogatottságát, és megszólíthatja a fiatalabb generációt is. Egy személyre szabott, igényes mobilalkalmazás segít lépést tartani a látogatói elvárásokkal és számos új, izgalmas funkciót valósíthatunk meg benne. Ezek a megoldások egyszerűen átszabhatók bármely nemzeti park, látványpark vagy egyéb szabadtéri látogatóközpont igényeire is.

compass_white

Interaktív térkép

Az alkalmazásban szereplő térkép az állatkert valós térképe alapján készül nagy felbontásban, így zoomoláskor is éles képet kapunk. Térképünk offline módban is működik, a saját pozíció és a közelemben lévő állatok kijelzésén kívül az összes funkció használható.

paw

TÁMOGATÁS

Az állatok adatlapjáról indítható „támogatom” képernyőn az állatok etetéséhez, itatásához vagy orvosi ellátásához járulhatunk hozzá emelt díjas SMS küldésével. A segítséget a közösségi oldalára írt poszttal köszöni meg az állatkert.

mail

ÉTESÍTÉSKÜLDÉS

Az állatkert illetékese az apphoz készített értesítésküldő központ webes felületén rövid üzeneteket küldhet a felhasználók mindegyikének vagy csak azoknak, akik éppen az állatkert területén tartózkodnak, így senki nem maradhat le az izgalmas eseményekről.

zoo_info

Érdekességek

Az információs oldalakon olyan érdekességeket tudhatunk meg az állatokról, mint például mivel táplálkoznak, hogyan szaporodnak vagy milyen fajvédelmi program oltalma alatt állnak. Az állatkert kiemelt pontjairól szintén itt kaphatunk bővebb tájékoztatást.

zoo_news

Hírek

Az alkalmazásban megjeleníthetjük akár a weboldalra feltett legfrissebb híreket is anélkül, hogy ez bármilyen fejlesztést vagy adminisztrációt igényelne. Felhasználói az új bejegyzésekről automatikusan értesítést is kaphatnak telefonjukon keresztül.

zoo_pic

Galériák

Az alkalmazásban elhelyezhetők kép és videó galériák, melyek segítségével olyan pillanatokban is tanulmányozhatjuk az állatokat, melyek a látogatók számára nem mindig figyelhetők meg.

Tudjon meg még többet megoldásunkról!